Budgetcoach Wouter timmert aan de weg met Plinkr

28 januari 2021

Plinkr verbindt onze budgetcoach Wouter van Incluzio Leiderdorp met onze klanten en helpt om samen weer grip te krijgen op hun geldzaken. 

Rondkomen met e-health?

Incluzio is ervan overtuigd dat e-health een belangrijke pijler is voor een duurzame organisatie binnen zorg en welzijn in Nederland. Wij willen innovatieve oplossingen gewóón maken. Zo ook bij Incluzio Leiderdorp waar budgetcoach Wouter werkt met de app Plinkr. 

Wouter: 'Op dit moment hebben we zo'n 21 klanten die actief gebruik maken van Plinkr. Deze handige en kosteloze app sluit goed aan bij klanten die geen computer thuis hebben, maar wel een smartphone. De app is erg simpel in gebruik en geeft advies om te besparen en uitleg over toeslagen. Klanten kunnen op afstand heel gemakkelijk een maandbudget opstellen en eventueel een schuldenoverzicht. Aan de hand hiervan wordt duidelijk hoe men ervoor staat, maar ook wanneer een eventuele schuld is afbetaald. Zeker gezien de huidige coronasituatie is dit een handig hulpmiddel om de klant op afstand te kunnen ondersteunen. Een mooi voorbeeld van rondkomen met e-health.'

Wil je meer info over Plinkr? Neem dan contact op met Wouter: wheuer@incluzio.nl • 06-83117354

Wouter in gesprek met klant Nora over de voordelen van Plinkr