Incluzio actueel

Hebben de bewoners van Leiderdorp oog voor elkaar?

Incluzio Leiderdorp stagiaires Leanne en Kirsten gaan op onderzoek uit om te vragen of bewoners ‘oog voor elkaar’ hebben in Leiderdorp.

Podcast 'Anders Organiseren'

In deze podcastserie gaan we op zoek naar antwoorden op de vraag: “Wat kunnen we nu doen, om te zorgen dat het stelsel straks niet vastloopt?" Vandaag gaan we het hebben over ‘Anders Organisere...

‘Je ziet klanten opleven als je bij ze bent en ze een praatje hebben’

Af en toe nemen we een kijkje bij een klant. En zien we hoeveel een thuishulp betekent! Dit keer op de koffie bij mevrouw Bep en haar huishoudelijke hulp Linda in Heiloo.

Initiatief de Open Inloop groot succes

Lees hier het interview met Ingrid Jansen en Marjan Helmink die vertellen hoe de dorpshuizen in Rheden diverse activiteiten plooien om zoveel mogelijk inwoners bij de samenleving te betrekken.

Peggy Smeets volgt Janna Steinbusch op als directeur Thuisdiensten bij Incluzio

Met ingang van 18 oktober 2021 is Peggy Smeets directeur Thuisdiensten bij Incluzio. Onder haar verantwoordelijkheid valt dan niet alleen Cordaan Thuisdiensten, waar zij tot dan manager was, maar o...


Ouderschap Blijft

Positieve gezondheid is meer dan niet ziek zijn. Bij Incluzio zien we dat anders kijken vaak helpt. Bijvoorbeeld door te kijken hoe je samen - na een scheiding - verder kan in het belang van de kinderen die je samen hebt.

...