Wijkteam Incluzio Hollands Kroon op Noordkop Radio

29 november 2018

Wat doet het wijkteam van Hollands Kroon en waarvoor kun je bij een wijkteammedewerker terecht? Deze en andere vragen worden vanaf  zaterdag 1 december beantwoord op Noordkop Radio. Medewerkers van het wijkteam Hollands Kroon zijn vanaf 1 december iedere 6 weken te horen tijdens het Noordkop Nieuws van 12.00 uur tot 12.15 uur. 

Iedere keer vertelt een andere wijkteammedewerker 15 minuten lang over de werkpraktijk. Wat kom je in je dagelijks werk als wijkteammedewerker tegen en hoe ga je om met vragen van inwoners? 
Thema’s die aan bod komen, zijn: hoe ziet het wijkteam eruit, wat zijn de werkzaamheden van een wijkteammedewerker, waarvoor kun je als bewoner bij het wijkteam terecht, welke basisvoorzieningen zijn er in de gemeente Hollands Kroon, hoe vraag je een hulpmiddel (zoals een scootmobiel) aan en welke trainingen geeft het wijkteam.
Wijkteammedewerkers zijn regelmatig op een laagdrempelige manier in de wijk aanwezig om bewoners te ontmoeten. Zo zijn er op diverse plekken in de regio inloopspreekuren en Doet en Ontmoetgroepen, waar bewoners zonder afspraak binnen kunnen lopen en vragen kunnen stellen. Om dicht bij de mensen te zijn en bewoners mee te nemen in hun werkzaamheden vertellen wijkteammedewerkers nu ook over hun werkpraktijk op Noordkop Radio. Iedere 6 weken is er een andere wijkteammedewerker aan het woord tijdens het Noordkop Nieuws. De eerste uitzendingen vinden plaats op zaterdag 1 december en zaterdag 12 januari van 12.00 tot 12.15 uur. Meeluisteren kan op 106.6 FM.

Meer weten over Wijkteam Hollands Kroon? Luister mee op 106.6 FM (Noordkop Radio)