Werken bij

Incluzio is actief in het sociaal domein, zorg op afstand en thuishulp. Binnen deze werkterreinen vormen sociale wijkteams, thuishulpbedrijven, wijkbedrijven, wijkcentra en zorgcentrales de Incluzio-organisatie. 

Incluzio kom je overal in Nederland tegen. Onder verschillende namen, zoals wmo radar, Buurtteamsorganisatie Utrecht, Cordaan Thuisdiensten, Incluzio Sociale Basis, Axxicom Thuishulp, Amaryllis en De Zorgcentrale.

Waar wil jij werken?

Wij zijn door heel Nederland actief. Bekijk onze vacatures bij jou in de buurt.

Alle vacatures

Verbinden van mensen en domeinen

We streven naar een samenleving waarin elk individu meedoet, meetelt en van betekenis is. Simpel gezegd, wij ondersteunen elke dag onze klanten zodat zij hun leven kunnen leiden zoals zij dat graag willen. Dat is het uitgangspunt. We geven onze medewerkers ruimte om dat te doen wat nodig is. Zo komen we sneller tot oplossingen, stoppen we met het denken in hokjes en dringen we bureaucratie en versnippering terug. We werken daarbij lokaal, in de wijken en geloven in de kracht van een verbonden en inclusieve samenleving. Dus doen en kunnen we dit niet alleen, maar werken we nauw samen met lokale partners. Dit is dé manier om onze ambitie ook echt waar te maken en van toegevoegde waarde te zijn voor onze opdrachtgevers en inwoners.

Werken bij Incluzio

Je hebt bij ons de vrijheid om te zijn wie je bent. Iedereen telt mee. Daarnaast denken wij graag met jou mee voor de juiste werk-privé balans.

We zijn regelmatig op zoek naar sociaal werkers. Werken als sociaal werker bij Incluzio betekent:
  • Bevorderen van het sociale welzijn in de wijk
  • Een luisterend oor bieden aan de mensen
  • Hulpverlening op maat bieden zodat iedereen meetelt
  • Begeleiden van activiteiten
Een sociaal werker bij Incluzio werkt in buurt- of wijkteams. Andere collega’s kun je vinden bij de alarm- & zorgcentrales en bij mensen thuis.

Onze vacatures

Wij hebben in heel Nederland diverse vacatures binnen het sociale domein. Bekijk hier al onze maatschappelijk & sociaal werk vacatures.

Ons verhaal

Onderdeel van Facilicom Group

Incluzio is onderdeel van Facilicom Group. Facilicom Group is een familiebedrijf, Nederlands van oorsprong. Met meer dan 26.000 medewerkers is een uitdaging ons niet snel te groot. In facilitaire dienstverlening en in zorg en welzijn laat Facilicom Group zien hoe je het beste in mensen naar boven haalt. Bekend zijn we van merken als Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.