Onze mensen

Peter de Visser - algemeen directeur

"Het is onze ambitie om de kwaliteiten die wij in de afgelopen 50 jaar hebben opgebouwd in te zetten om de transformatie van verzorgingsstaat naar participatiemaatschappij te versnellen en op een verantwoorde manier tot stand te brengen. De sleutel ligt in het integraal organiseren en uitvoeren van zorg, ondersteuning en dienstverlening op buurtniveau."

Bastiaan van Hees – coördinator wijkcentrum

Als coördinator binnen een wijkcentrum ben ik verantwoordelijk voor het beheer van een wijkcentrum. Ik ben niet alleen verantwoordelijk voor schoon, heel en gastvrij wijkcentrum maar zorg ook voor de verbinding met de wijk. Ik onderzoek waar de wijk behoefte aan heeft en ga actief opzoek naar mogelijkheden om samen te werken met nieuwe partners. Dit doe ik niet alleen, maar ik werk actief samen met vrijwilligers uit de wijk. Door ze te begeleiden, te coachen en opleidingen aan te bieden vergroten we hun kans op een betaalde baan. Het is prachtig om te zien hoe buurtbewoners weer nieuwe kansen en energie krijgen en enthousiast voor de buurt aan de slag gaan.

Naomi - deelnemer Magis010

"Mijn begeleiders zeiden: als jij iets vindt dan moet jij zelf stappen zetten. Ik ben zo trots dat het gelukt is. Ze moeten me soms zelfs afremmen, dan doe ik eigenlijk teveel. Het stille meisje is helemaal verdwenen. Hier ben ik gewoon Naomi."

Saskia Fijma -projectleider Wijkwerkbedrijf Mariahoeve Werkt

Ik ben projectmanager van een fantastisch project in de wijk Mariahoeve in Den Haag met de toepasselijke naam Mariahoeve WERKT! Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met het Werkgevers Servicepunt van de Gemeente Den-Haag. 60 mensen uit de wijk, met een afstand tot de arbeidsmarkt, worden door dagelijkse coaching, trainingen en stages in een periode van 6 maanden begeleid naar een betaalde baan binnen een van de werkmaatschappijen van Facilicom, het wijkbedrijf of een lokale onderneming. Mijn uitdaging is om samen met de deelnemers het wijkbedrijf een prominente rol te geven in de wijk. De kracht en het talent uit mensen halen, dat is voor mij het mooiste wat er is!

Sascha Peters - coördinator WOT Schiedam Oost

Incluzio geeft mede- inhoud en vorm aan de Wijkondersteuningsteams (WOT's) in Schiedam. Vanaf 2015 wordt alle eerstelijnszorg en welzijn voor jeugd en volwassenen integraal via het WOT georganiseerd in de Gemeente Schiedam. Geen 10 loketten meer, maar één toegang die zal zorgen voor een stevige infrastructuur, dicht bij de Schiedammer, in iedere Schiedamse wijk. Een hele uitdaging!  Dit vraagt om een creatieve houding van de medewerkers van het WOT in het vinden van oplossingen en integrale samenwerking die domein overschrijdend is. Dit alles om van elke buurt een betere buurt te maken.

Mientje Koerban – thuishulpmedewerker Axxicom

Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Ik kan het goed met de cliënten vinden waarvoor ik werk en zij zijn tevreden met mij. Ik hou van mijn werk en ben blij dat ik bij Axxicom mag werken.

Franklin Bockstael - zorgcentralist

Mijn functie is zorgcentralist. Dit houdt in dat ik samen met mijn collega's verantwoordelijk ben voor het beantwoorden van allerlei binnenkomende (alarm)meldingen van vele duizenden cliënten. Daarnaast verzorgen wij de bereikbaarheid voor diverse organisaties. DeZorgcentrale.nl is druk bezig een prominente plaats in te nemen in een dynamische markt. Niet in de laatste plaats wordt deze dynamiek ook beïnvloed door de ontwikkelingen op technologisch vlak. Mijn ervaring in de zorg en informatica zorgen ervoor dat ik mij hier op mijn plek voel.

Gadiza Bouazani - buurtondernemer van buurtteam Kanaleneiland Noord

Wat is er nu mooier dan samen werken aan een sociale, prettige en vreedzame buurt? De passie uit iemand halen, in beweging brengen en verbindingen leggen daar geniet ik van. Het inspireert mij zowel bewoners als professionals te leren denken in kansen en mogelijkheden. Samen met mijn team en collega's van Incluzio werk ik aan een sociaal Utrecht.

Ineke Houben – trajectcoach Radar Uitvoering

specialistisch begeleiden, ambulant begeleider, ambulante begeleiding
Als trajectcoach bij RadarUitvoering ben ik verantwoordelijk voor een aantal cliënten die zorg en ondersteuning nodig hebben. ‘Speciaal in specialistisch begeleiden’ is mij dan ook op het lijf geschreven. Ieder mens is uniek en speciaal, geen mens is het zelfde. De diversiteit en diepgang die ik met cliënten heb maakt dat geen enkele dag hetzelfde is en ook mijn werk 'speciaal'.