Nieuwe website voor Buurtteams Utrecht

25 april 2018

De website van uw vertrouwde buurtteam ziet er vanaf vandaag anders uit. Buurtteams Utrecht heeft afgelopen maanden hard gewerkt aan de nieuwe website op www.buurtteamsutrecht.nl. De website is een stuk eenvoudiger en overzichtelijker, maar heeft meer informatie.

afbeelding nieuwe website buurtteams utrecht

Bij de ontwikkeling van de website stond een optimale gebruikerservaring centraal. Er is met buurtteammedewerkers, wijkbewoners en klanten van het buurtteam gesproken om te horen wat zij belangrijk vinden om terug te lezen op de website. Daar kwamen veel mooie ideeën uit die we zoveel mogelijk in het nieuwe ontwerp hebben  meegenomen.

Lastig om hulp te vragen

Een van de uitgangspunten die hieruit is gekomen is de toegankelijkheid voor Utrechters die het lastig vinden om iemand in vertrouwen te nemen en om hulp te vragen. Op de website is daarom heldere informatie te vinden verdeeld over zes thema's, zodat bezoekers van de website direct zien wat ze kunnen verwachten van het buurtteam en waar ze nog meer terecht kunnen en/of wat ze zelf kunnen doen. Ervaringsverhalen van  mensen die hulp hebben gehad van het buurtteam, geven een beeld van wat wijkbewoners van hun buurtteam kunnen verwachten. Daarnaast vinden ze snel informatie over hoe ze het team in hun eigen wijk kunnen bereiken.  

Nieuwsgierig naar de website? Kijk op www.buurtteamsutrecht.nl .