Gezonde boel

12 augustus 2021

Ontwikkelaar Marieke van den Berg van Incluzio Rheden: ‘Als je aan mij vraagt, noem eens een goed voorbeeld van anders organiseren, dan is het eerste waaraan ik denk: Gezonde Boel. Om klanten die hulp nodig hebben, direct te ondersteunen bieden we een pakket aan trainingen aan. De klant wordt dus vanaf de eerste hulpvraag meteen geholpen. Heeft een klant na het volgen van een of meerdere trainingen nog steeds behoefte aan hulp, dan ondersteunen we hem graag bij het vervolgtraject.

In Rheden bieden we momenteel 20 online trainingen aan die de klant zelfstandig kan volgen. Daarnaast zijn er nog 90 trainingen die we aanbieden, maar waarvoor klant zich moet aanmelden. Als hulpverlener kun je meekijken en met de klant de training maken.

Voorheen ging je een uurtje bij je klant op bezoek, nu werken we doelgericht en methodisch. Ook in groepen. Het grote voordeel: door in een vroegtijdig stadium laagdrempelige online trainingen aan te bieden, versterk je de veerkracht en beperk je de kwetsbaarheid.’

Op de hoogte blijven van alles rondom Anders Organiseren? Volg ons op LinkedIn