Incluzio zoekt Directeur Monitoring & Support

11 april 2022

Incluzio zoekt een ervaren, analytisch sterke en ambitieuze Directeur Monitoring & Support met een bedrijfsmatige en/of financiële achtergrond. Bouw jij mee aan een samenleving waarin iedereen meedoet, meetelt en van betekenis is?

Over Incluzio

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan!

Incluzio bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen met een diversiteit aan on/offline dienstverlening van huishoudelijke ondersteuning, wijkteams, welzijn tot zorg op afstand. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door onze creatieve, enthousiaste en vriendelijke opstelling. Wij zijn constant bezig onszelf te verbeteren en te vernieuwen met altijd een positieve blik naar voren. Onze professionals kenmerken zich door het tonen van lef, eigenaarschap en ondernemerschap. Wij leren door onze fouten en pretenderen niet dat wij de wijsheid in pacht hebben. 

Onze uitdagingen en ambities

Als snel groeiende aanbieder van zorg en welzijn, willen wij onze impact in Nederland blijven vergroten. Incluzio wil als marktleider voortdurend blijven werken aan betaalbare ondersteuning voor iedereen, nu en in de toekomst. Ons succes schuilt in onze aanpak, waarin onze effectieve en slimme bedrijfsmatige werkwijze belangrijk is. Deze willen wij innoveren, bestendigen en doorontwikkelen. Daarvoor is het noodzakelijk dat ook de ondersteunende diensten zoals ICT, business control, business support en kwaliteit op strategisch niveau blijven en de gewenste groei kunnen faciliteren.

Incluzio is onderdeel van een van de grootste familiebedrijven van Nederland, Facilicom Groep. Naast Incluzio heeft Facilicom de focus op facilitaire dienstverlening. De kracht van Facilicom moeten wij optimaal benutten om onze dienstverlening scherp en betaalbaar te houden. Incluzio heeft een unieke positie binnen de Facilicom Groep.

Incluzio werkt vanuit een heldere visie, met een flexibele organisatie, lokale binding en met veel ruimte voor professionals. Door de inzet van ICT en digitalisering (blended care), maar ook door data gedreven impact te maken speelt Incluzio in op de behoefte van de (toekomstige) maatschappij.

Over de functie

Wegens groei en de ambitie om te blijven innoveren, zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons directieteam; wij zoeken een Directeur Monitoring en Support; een ervaren, analytisch sterke, ambitieuze directeur, met uitstekende communicatieve skills, die met een procesmatige aanpak onze organisatie een stap verder brengt. Onze nieuwe directeur heeft een bedrijfsmatige en/of financiële achtergrond.

De positie
Om mede de groei ambitie van Incluzio te verwezenlijken, levert de Directeur Monitoring en Support bijdrage aan de ontwikkeling én realisatie van de strategie en het ondernemingsbeleid op het gebied van risicomanagement, compliance, interne (her)structurering en financiën. Als ondernemende directeur ligt jouw focus op het leveren van financieel gezonde, efficiënte, eigentijdse, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening door het:
  • Dragen van de strategische eindverantwoordelijkheid voor de afdelingen Business Control, Kwaliteit, IT en Business support (ongeveer 40 medewerkers);
  • Op gestructureerde wijze scherp stellen en beheersbaar houden van mogelijke risico’s voor de organisatie (‘modern risicomanagement’);
  • Zorgdragen voor continue verbetering, innovatie en doorontwikkeling van de verschillende werkgebieden.
Je maakt onderdeel uit van het directieteam van Incluzio dat met jou erbij uit vier directieleden bestaat. Je rapporteert rechtstreeks aan de algemeen directeur.

Wat breng jij mee?

Je bent een proactieve en positief ingestelde persoonlijkheid, die op zoek is naar een ambitieuze volgende stap. Je zoekt meer verantwoordelijkheid en vindt deze bij voorkeur in een uitdagende dynamische setting. Je hebt ervaring opgedaan in grotere bedrijven, waarbij je verantwoordelijk bent geweest voor meerdere afdelingen zoals: Finance, ICT en risicomanagement. Je bent toekomstgericht, je ziet trends en ontwikkelingen en speelt daar op in en bent in staat om collega’s uit te dagen en te enthousiasmeren. Met jouw strategische visie weet jij mensen mee te nemen.

Je schakelt moeiteloos tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je bent toegankelijk en geeft vertrouwen. Je weet waar je goed in bent en wat je valkuilen zijn. Je bent reflectief en niet bang om fouten te maken.

Incluzio heeft diversiteit hoog in het vaandel en nodigt kandidaten met diverse achtergronden uit om te reageren.

Wat bieden wij & solliciteren

Een unieke plek in een energieke organisatie, waarin je alle ruimte krijgt om jouw en onze ambities te realiseren.
  • Salarisrange €120 - €150K per jaar incl. vakantiegeld bij een fulltime werkweek van 40 uur;
  • Passende auto voor de functie;
  • Een NS businesscard maakt onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden;
  • Vaste onkostenvergoeding;
  • Bonusregeling: indicatie 2 tot 3 periode betalingen op jaarbasis.
Informatie en sollicitatie
Incluzio laat zich in deze procedure begeleiden door executive search bureau Colourful People. Voor meer informatie over de functie en de procedure kun je contact opnemen met Hatice Türkmen, senior partner bij Colourful People (06-46081232). Je motivatie en cv (in PDF) kun je uploaden via de ‘solliciteer’ knop op de website van Colourful People tot uiterlijk 29 april 2022.

De voorselectiegesprekken vinden online plaats op 2 en 3 mei. De selectiegesprekken vinden plaats in week 20 en 21.