Publicaties

Op deze pagina vind je diverse publicaties over Club Verder. Club Verder verbindt mensen uit de verschillende bedrijfsonderdelen. We gaan in wisselende teams aan de slag met allerlei thema's. En zo nog meer het verschil maken.

'De week van de veiligheid. De week van de opvoeding. De week van de circulaire economie en de week van de alfabetisering. Het aantal themaweken dat we in Nederland hebben overschrijdt met gemak de 52 die er officieel op de kalender staan. Maar bij geen van die weken voelen zoveel Nederlanders zich aangesproken als bij de week van 1 tot 8 oktober 2019, de Week tegen Eenzaamheid.' Lees het interview met Wilke Smeenk, directeur Incluzio.

Stefan Wiers was een van de vrijwilligers die namens Incluzio de Praatlijn bemanden. De 24-jarige ex-managementtrainee hoefde niet lang na te denken. ‘Gewoon omdat ik het een mooi initiatief vind. Eenzaamheid is niet altijd even goed zichtbaar voor iedereen. Het wordt vaak als een taboe gezien, maar het zou juist bespreekbaar moeten zijn om het op te lossen. Lees het hele interview met Stefan.

‘Het was wat mij betreft een vliegende start van iets wat kan uitgroeien tot een blijvende samenwerking.’ Tevreden blikt directeur Monique van Bijsterveld van de Luisterlijn terug op de Praatlijn die Incluzio samen met de Luisterlijn in de Week tegen Eenzaamheid opzette.' Lees het interview met Monique van Bijsterveld van de Luisterlijn.